Particulieren

Huidige woning aanpassen

Voor bijna elke woning komt een keer het moment dat de indeling en inrichting niet meer passen bij de wensen van z’n bewoners. Natuurlijk kunt u uw huis verkopen en een andere woning zoeken die beter bij uw wensen past. Maar vaak is het ook heel goed mogelijk om uw huidige woning met een paar slimme ingrepen weer een nieuwe toekomst te geven. En de kosten van zo’n ingreep vallen vaak mee, zeker als ze worden afgezet tegen de financiële consequenties van een verhuizing.

Of toch een nieuwe woning ……?

Maar ook als een verhuizing toch de beste oplossing is, wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe woning echt aan uw wensen voldoet. En dat u de beste keuzes maakt om binnen het beschikbare budget tot een optimaal resultaat te komen. In beide situaties kunnen wij u uitstekend helpen. Hoever onze hulp gaat, kunt u zelf bepalen.

‘Live’ ontwerpsessie

U heeft natuurlijk een beeld van hoe u zou willen wonen, werken, leven. En wensen en ideeën over de indeling en inrichting van uw interieur. Tijdens een ‘live’ ontwerpsessie werken we samen aan een vertaling van die wensen en ideeën naar een concreet, haalbaar en betaalbaar ontwerp.

Compleet traject of ondersteuning op maat

U heeft natuurlijk een beeld van hoe u zou willen wonen, werken, leven. En wensen en ideeën over de indeling en inrichting van uw interieur. Tijdens een ‘live’ ontwerpsessie werken we samen aan een vertaling van die wensen en ideeën naar een concreet, haalbaar en betaalbaar ontwerp. Wij weten welke aspecten daar allemaal bij aan de orde moeten komen, welke mogelijkheden er zijn en hoe beslissingen op onderdelen doorwerken naar het geheel. Samen met uw input levert dat binnen een paar uur een concreet interieurplan op. Een plan waarmee u in principe zelf verder aan de slag kunt. Of dat het begin is van een intensief samenwerkingstraject.

Particuliere opdrachtgevers

Vanwege de privacy van onze particuliere opdrachtgevers treft u op onze website daar geen lijst van aan, maar op verzoek zijn we graag bereid een paar referenties uit de groep te verschaffen. Projecten particuliere opdrachtgevers >

Als je het voorspelbare wilt doorbreken, dan moet je bij Ontwerpplek zijn; zij transformeren jouw gevoel tot verrassende ontwerpen die precies bij jou passen.

  • Petra van ’t Root
  • Particuliere opdrachtgever