The Mayor woningenAmstelveen

Opdrachtgever

De Nijs

Samen met

BBA Bouwkundige Begeleidings Adviesgroep, Pixelpool en FPW

In het hart van Amstelveen wordt het voormalige KPMG pand getransformeerd naar nieuwe appartementen, penthouses en parkvilla’s. Bij het ontwerp heeft de architect aandacht gegeven aan een harmonische overgang tussen binnen en buiten. Het ontwerp bestaat uit verschillende wooncomplexen die met elkaar verbonden zijn via loopbruggen over royale binnentuinen. De transparante gevels van The Mayor creëren aan alle kanten van het gebouw natuurlijk lichtinval en daarmee ook ruime balkons en mooie uitzichten over het groene Amstelveen. De woonoppervlaktes van de diverse woningen variëren tussen de 85-300m2.

De opdracht was om het interieur van de woningen echt een eigen identiteit en uitstraling te geven, passend bij de luxe en internationale uitstraling en van het project. Het doel is de toekomstige bewoners te inspireren en de mogelijkheden van de woningen goed naar voren te laten komen.
Door te kiezen voor ruimtelijke indelingen waarin we zoveel mogelijk maatwerk laten zien in combinatie met luxe en bijzondere materialen en bijzonder meubilair, ontstaat de sfeer waar we naar op zoek zijn; modern, chique, licht, ruimtelijk en een optimaal binnen/buiten gevoel. Elke woning is uniek, dat willen we ook zoveel mogelijk laten zien in onze ontwerpen. Toekomstige bewoners het gevoel geven dat ze echt hun eigen plek kunnen creëren in deze woningen.

Werkzaamheden Ontwerpplek:
• ontwerp en uitwerking presentatie plattegronden t.b.v. de verkoop
• ontwerp 3d interieurimpressies

KIJK OOK BIJ DEZE PROJECTEN

Wiborg

Amsterdam