Over ons

Ontwerpplek: het team

De vaste kern van Ontwerpplek bestaat sinds 2009 uit de twee-eenheid interieurarchitect Hilde Peters-Wopereis en interieurontwerper Marjolein van Dort. Zakelijke partners die elkaar versterken en aanvullen in het creatieve proces en in het ondernemerschap.

Sinds begin 2017 worden Hilde en Marjolein – zowel in het creatieve proces als op ander terreinen – fulltime ondersteund door interieurontwerper Inez van Rijn.

En als het nodig is kan een beroep worden gedaan op een aantal gekwalificeerde freelance ontwerpers, die hun sporen op het gebied van interieurontwerpen ruimschoots hebben verdiend.

Ons netwerk

Ontwerpplek is het centrum van een waardevol netwerk van relevante professionals, zoals architecten, gespecialiseerde bouwers en leveranciers, communicatiebureaus, grafische ontwerpers en kunstenaars.

Met deze specialisten binnen handbereik kunnen we snel vragen van klanten beantwoorden die aan onze expertise voldoen en – zeker zo belangrijk – de kwaliteit van de implementatie van projecten garanderen.

Onze visie

Ontwerpplek richt zich op het creëren van kwaliteitsmomenten in het leven van mensen. Door ruimtes te ontwerpen die je concentratie ondersteunen, kun je naar jezelf toe komen, jezelf opladen en informele contacten met anderen hebben. Thuis, in de woonomgeving, op school, in zorgomgevingen, op het werk, maar ook in ontspanning en plezier.

Onze waarden

Mensen centraal

Wij zijn mensen – mensen. We hebben een bijna aangeboren nieuwsgierigheid naar hoe mensen in elkaar zitten, wat hen drijft, wat hen gelukkig maakt – of misschien zelfs gelukkig. Wat hebben ze nodig in verschillende situaties (thuis, op het werk, op school, in de gezondheidszorg) en in de levensfase? Wanneer is er behoefte aan rust en ontspanning, wanneer contact opnemen en interactie en hoe vertaal je die basisbehoeften naar een ruimte die dat optimaal ondersteunt?

Natuurlijk nemen we alle relevante aspecten mee in een opdracht, maar onze belangrijkste oriëntatie is en blijft de bijdrage die we willen leveren aan de kwaliteit van het dagelijks leven van mensen.

Toekomstgericht

De maatschappij en technologie ontwikkelen zich razendsnel. De beste oplossingen van gisteren en vandaag zijn niet noodzakelijk de beste oplossingen voor morgen en overmorgen. Bovendien, zoals we allemaal weten, zijn onze natuurlijke hulpbronnen niet oneindig.

Daarom geven we de voorkeur aan oplossingen die zeer toekomstbestendig zijn. Die vanwege hun tijdloosheid niet lijden aan visuele veroudering. En waarvan de materiaalkeuze verspilling zoveel mogelijk voorkomt. Maar ze bieden voldoende ruimte voor aanpassing en ontwikkeling, zodat ze kunnen bewegen met niet-te-missen trends of de behoeften van andere levensfasen.

En daarom spelen we graag een rol bij de ontwikkeling van nieuwe zakelijke en sociale initiatieven die betrekking hebben op het gebruik van privé-, zakelijke en openbare ruimtes, zoals multifunctioneel ruimtegebruik.

Samen

We zien onze klanten als partners en werken graag voor klanten die ons ook als partners zien. Partners die u vertrouwt. Vanwege hun betrokkenheid, hun integriteit, hun professionele kennis. En omdat ze niet alleen hun kwaliteiten mondeling belijden, maar keer op keer laten zien dat ze hun afspraken (deliverables, geld, tijd) bewaren. En wie – als het anders uitpakt dan iedereen had verwacht – op tijd zal afspreken om samen naar de beste oplossing te zoeken.

Partners die u graag samen ontwikkelt, innoveren. Met waardering en respect voor ieders rol en inbreng.

En misschien wel de belangrijkste van een gebalanceerde samenwerking: de beste resultaten komen uit de combinatie van een duidelijke visie van een klant en onze expertise en ervaring.

The requested RSS feed is empty.