Over ons

Ontwerpplek: het team

Ontwerpplek, bureau voor interieurarchitectuur, ontwerpt en realiseert ruimtes.Ontwerpplek focust daarbij op het scheppen van kwaliteitsmomenten in het leven van mensen. Door ruimtes te ontwerpen waar mensen zich optimaal kunnen focussen op hun taak, waar ze tot zichzelf kunnen komen, waar ze kunnen ontspannen, waar ze anderen ongedwongen kunnen ontmoeten. Zowel thuis, in de woonomgeving, op school, in zorgomgevingen, op het werk, als bij ontspanning en plezier.

De opdrachtgevers van Ontwerpplek zijn onder andere particuliere woningbezitters, projectontwikkelaars, horeca- , event- en andere mkb-ondernemers en directies van scholen en zorginstellingen.

De filosofie van waaruit Ontwerpplek werkt is gebaseerd op drie belangrijke pijlers:

Mensen centraal: Bij een opdracht nemen we natuurlijk alle relevante aspecten mee, maar onze belangrijkste orintatie is en blijft de bijdrage die we kunnen leveren aan de kwaliteit van het dagelijks leven van mensen.

Toekomstgericht: De oplossingen die we bedenken zijn niet alleen vandaag en misschien morgen relevant, maar gaan lang mee en bieden ruimte voor aanpassing en ontwikkeling.

Samen: De mooiste resultaten ontstaan door co-creatie: de combinatie van een uitgesproken visie van een opdrachtgever en onze deskundigheid en ervaring.

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.